Bosvruchten ijs met Griekse yoghurt

Dit ijs maak je in no time. Lekker fris voor de warme dagen! Je haalt uit dit recept ongeveer 10 bollen ijs. Het enige wat je moet doen is wachten als het het ijs gemaakt hebt. 

Deel dit recept

Categorie: Nagerechten

Ingrediënten

Voor 10 Portie(s)

Ingrediënten

500 gram diepvries bosvruchten
250 gram Griekse yoghurt
6 eetlepels honing

Bosvruchten ijs met Griekse yoghurt Werkwijze

    • Doe alles in de keukenmachine en meng tot een glad geheel. 
    • Doe het ijs in een bakje en zet deze ongeveer 2 uur in de vriezer.
    • Zet het bakje 30 minuten voor gebruik in de koelkast. Je schept dan makkelijk bollen als je van het ijs wil gaan genieten. 

Opmerkingen

-zin in een andere smaak? Varieer dan met ander fruit. Aardbeien, frambozen, mango. kies maar waar je zin in hebt. Zorg er wel voor dat je diepvriesfruit gebruikt. 

Wees de eerste om een beoordeling te schrijven