Bosvruchten ijs met Griekse yoghurt
Dit ijs maak je in no time. Lekker fris voor de warme dagen! Je haalt uit dit recept ongeveer 10 bollen ijs. Het enige wat je moet doen is wachten als het het ijs gemaakt hebt.
Galerij
Categorie: | Nagerechten |
Ingrediënten
Voor
10
Portie(s)
Ingrediënten
500 gram diepvries bosvruchten |
250 gram Griekse yoghurt |
6 eetlepels honing |
Bosvruchten ijs met Griekse yoghurt Werkwijze
- Doe alles in de keukenmachine en meng tot een glad geheel.
- Doe het ijs in een bakje en zet deze ongeveer 2 uur in de vriezer.
- Zet het bakje 30 minuten voor gebruik in de koelkast. Je schept dan makkelijk bollen als je van het ijs wil gaan genieten.
Opmerkingen
-zin in een andere smaak? Varieer dan met ander fruit. Aardbeien, frambozen, mango. kies maar waar je zin in hebt. Zorg er wel voor dat je diepvriesfruit gebruikt.