Hallo!
Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website!

Wij zijn Linda en Lonneke, twee zussen met een passie voor koken, bakken, wokken, maar vooral… voor het hebben van lol in de keuken!

Ik ben Linda, de oudste van de twee. Met twee pubers in huis is het elke dag een verrassing met hoeveel mensen we aan tafel zitten. In mijn keuken maak ik dan vaak ook ovenschotels, stoofpotten of flinke salades zodat iedereen altijd voldaan is na het eten. Ook experimenteer ik graag met fermenteren, zoals het maken van zuurkool of kefir.

Ik ben Lonneke, de jongste van de twee. Thuis lopen er twee kleuters rond die het liefst elke dag friet of pannenkoeken zouden willen eten. Dat doen we uiteraard ook wel eens, maar de uitdaging zit er in om ze veelzijdig te laten eten en zo veel smaken te leren kennen. Daarnaast is bakken een grote liefde. Van versierde koekjes tot cakes en taarten; ik ben er dol op!

Met onze recepten willen we laten zien dat het makkelijk én leuk is om voedzame, gezonde en lekkere maaltijden op tafel te zetten, hoe druk je gezinsleven ook is.

Veel kook- en bakplezier!