overnight oats met pindakaas
Heb je een lange dag voor de boeg, of gewoon behoefte aan een stevig ontbijt? Probeer dan eens deze overnight oats. Boordevol gezonde ingrediënten om je dag goed mee te beginnen.
Klaar in
10min
Wachttijd
8u
Galerij
Categorie: | Ontbijt |
Ingrediënten
Voor
1
Portie(s)
Ingrediënten
1.5 stuks banaan |
2 eetlepels 100% pindakaas |
40 gram havermout vlokken |
100 mililiter (plantaardige) melk |
1 theelepel kaneelpoeder |
1 eetlepel cacao |
0.5 eetlepel honing (optioneel) |
15 gram pompoenpitten |
overnight oats met pindakaas Werkwijze
- Meng in een blender 1 baan, havermoutvlokken, (plantaardige) melk, 100 % pindakaas, cacaopoeder, kaneelpoeder en eventueel de honing.
- Doe het mengsel in een kom en dek deze af. Zet het kommetje een nachtje in de koelkast.
- Rooster de volgende morgen de zonnebloempitten en pompoenpitten in een droge koekenpan. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
- Snijd een halve banaan in plakjes.
- Verdeel de plakjes banaan en pitten over je overnight oats en geniet van je ontbijtje!
- Eet smakelijk!
Opmerkingen
Varieer in de toppings op je overnight oats. Probeer ook eens blauwe bessen, kiwi en/of een handje ongezouten en ongebrande noten. Ook erg lekker!