ei-wrap met gerookte zalm spinazie en avocado
Door extra groente aan je ontbijt toe te voegen lukt het makkelijker om aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente te komen. Deze ei-wrap is erg lekker en vult goed. Tot aan de lunch heb jij geen trek meer.
Galerij
Categorie: | Ontbijt |
Ingrediënten
Voor
1
Portie(s)
Ingrediënten
3 stuks ei |
3 eetlepels melk |
0.5 stuks avocado |
50 gram gerookte zalm |
25 gram verse spinazie |
2 takjes verse dille |
1 naar smaak peper en zout |
2 eetlepels olijfolie om in te bakken |
100 gram cottage cheese |
ei-wrap met gerookte zalm spinazie en avocado Werkwijze
- Maak een omelet door de eieren met de melk te klutsen. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Giet het eimengsel hierin en bak ca 5 minuten op middelhoog vuur. Keer de omelet door middel van een bord en bak de andere kant nog 2-3 minuten. Leg de omelet op een bord.
- verdeel de cottage cheese over de omelet. Breng dit op smaak met peper en zout.
- Hak de spinazie grof en verdeel over de cottage cheese.
- Leg de gerookte zalm op de spinazie.
- Snijd de halve avocado in plakjes en verdeel deze over de gerookte zalm.
- Hak de dille fijn en verdeel dit over het geheel.
- Rol de wrap op en geniet!
- Eet smakelijk!