Overnight oats met appel en kaneel
Dit ontbijt maak ik bijna elke week wel een keer. Heerlijk voor de variatie, gezond en een goede bodem voor de rest van de dag!
Klaar in
5min
Wachttijd
8u
Galerij
Categorie: | Ontbijt |
Ingrediënten
Voor
1
Portie(s)
25 gram havermout |
10 gram chiazaad |
1 theelepel kaneel |
10 gram rozijnen |
150 ml (plantaardige) melk |
1 stuks appel |
Overnight oats met appel en kaneel Werkwijze
- Meng in een kom de havermout, kaneel, chiazaad, rozijnen en de (plantaardige) melk door elkaar. Dek af en zet voor een nacht in de koelkast.
- Rasp of snijd in de ochtend de appel klein en roer door de overnight oats heen. Bestrooi eventueel met wat extra kaneel. Eet smakelijk!
Opmerkingen
Deze combinatie van appel en kaneel is makkelijk en super lekker!