Haagse bluf
Haagse bluf, het lijk heel wat maar het is eigenlijk voornamelijk lucht. Wel lekkere lucht dan want Haagse bluf is erg lekker.
Galerij
Categorie: | Nagerechten |
Ingrediënten
Voor
6
Portie(s)
Ingrediënten
3 grote eieren |
250 mililiter bessensap |
1 mespunt zout |
150 gram poedersuiker |
1 handje gemalen amandelen |
Haagse bluf Werkwijze
- Zo maak je deze lekkere Haagse bluf:
- Scheid de eieren. Je hebt voor dit recept alleen het eiwit nodig.
- Klop de eiwitten op. Gebruik hiervoor een handmixer, dat is wel het makkelijkste.
- Voeg beetje bij beetje de poedersuiker en het zout toe. En vervolgens beetje bij beetje de bessensap. Het wordt een prachtig luchtig roze geheel!
- Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan.
- Verdeel de Haagse bluf over 6 mooie glazen en verdeel de amandelschaafsel erover.
- Eet smakelijk!
Opmerkingen
-Het wordt afgeraden om rauwe eieren te eten bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een zwakke gezondheid.