Haagse bluf

Haagse bluf, het lijk heel wat maar het is eigenlijk voornamelijk lucht. Wel lekkere lucht dan want Haagse bluf is erg lekker. 

Deel dit recept

Categorie: Nagerechten

Ingrediënten

Voor 6 Portie(s)

Ingrediënten

3 grote eieren
250 mililiter bessensap
1 mespunt zout
150 gram poedersuiker
1 handje gemalen amandelen

Haagse bluf Werkwijze

  1. Zo maak je deze lekkere Haagse bluf:
    • Scheid de eieren. Je hebt voor dit recept alleen het eiwit nodig. 
    • Klop de eiwitten op. Gebruik hiervoor een handmixer, dat is wel het makkelijkste. 
    • Voeg beetje bij beetje de poedersuiker en het zout toe. En vervolgens beetje bij beetje de bessensap.  Het wordt een prachtig luchtig roze geheel!
    • Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan. 
    • Verdeel de Haagse bluf over 6 mooie glazen en verdeel de amandelschaafsel erover.
  2. Eet smakelijk!

Opmerkingen

-Het wordt afgeraden om rauwe eieren te eten bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. 

Wees de eerste om een beoordeling te schrijven