Platbrood

door Lonneke
Dit platbrood is een super makkelijk recept. Maak het als onderdeel van de avondmaaltijd met vlees en/of groente, bij de soep of als onderdeel van...

Hallonkaka (Zweedse frambozencake)

door Lonneke
Deze Zweedse frambozencake wordt gemaakt door de roomboter niet door het beslag te mixen, maar koud op het beslag te leggen in de vorm. Het...

vijgen clafoutis

door Linda
Nog een beetje in de Franse sferen bakte ik deze keer een clafoutis. Een gebakje dat meestal als nagerecht wordt gegeten en veelal met kersen wordt...

Tarte tatin

door Lonneke

Een klassiek Frans nagerecht... een krokante bodem met heerlijke karamelappels er bovenop. Super lekker met een bolletje ijs erbij!

Kwarktaart naturel (basisrecept)

door Lonneke
Met een kwarktaart kan je oneindig variëren. Van citroen tot aardbei of juist met chocola, heerlijk! Dit basisrecept is zo al super lekker en ideaal...

Bougatsa

door Lonneke
Bougatsa is Grieks gebak gemaakt van filodeeg met een custard/griesmeel vulling. Het wordt daar vaak als nagerecht gegeten, maar kan ook prima als...